طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی خورش شش انداز یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که برای تهیه آن از گوشت استفاده نمی‌شود و غذایی کاملا گیاهی و همچنین بسیار خوشمزه است. غذا‌های سنتی نشان دهنده فرهنگ و آداب و رسوم خاص هر منطقه‌ای هستند. خطه شمال ایران با نعمت‌های فراوان دارای متنوع‌ترین و بیش‌ترین نوع غذاست که بسیار خوشمزه، پر طرفدار و مقوی هستند. خورش شش انداز یکی از انواع غذا‌های سنتی و گیاهی ایرانی است که بدون گوشت طبخ می‌شود و در مناطق مختلف ایران از جمله گیلان، زنجان و شیراز با مواد مختلف و روش‌های طبخ گوناگون تهیه می‌شود. این غذا در برخی نقاط کشور یکی از غذا‌های چهارشنبه سوری و عید نوروز محسوب می‌شود و به خاطر داشتن گردو و طبع گرم آن برای روز‌های سرد سال نیز مناسب است. در این ویدئو طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی همراه با نکات مهم و فوت و فن‌های آن نشان داده شده است. مواد لازم برای تهیه خورش شش انداز گیلانی پیاز: ۲ عدد گردو: ۲۰۰ گرم بادمجان:نیم کیلو رب انار: ۲ قاشق غذاخوری( من یک قاشق رب زدم چون ربم خیلی غلیظ بود) آب یخ : ۳ لیوان نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن: دو