طرز تهیه نون خامه ای/نون خامه ای به روش قنادی/اصولی و حرفه ای/خودت توی خونه نون خامه ای درست کن نان خامهای، (به انگلیسی: Cream puff) یا پروفیترول (به انگلیسی: Profiterole) یا شو، (به فرانسوی: Chou à la crème) یک نوع شیرینی به شکل توپ است که از خمیر پفی تهیه شده و داخل آن از خامهٔ زده شده، کرم کاستارد و بستنی پر میشود. این نوع شیرینی ممکن است ساده باشد یا بوسیلهٔ سس شکلات، پودر قند یا کارامل تزئین شود. در بسیاری از منابع شمال ایتالیا به عنوان منشأ اصلی آن نام برده شدهاست. در برخی از مراسم با روی هم چیدن نان خامهای آن را به شکل هرم درآورده و برای تزئین بکار میبرند. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم با آموزش نون خامه ای به روش قنادی در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... نکته ها: نکته1 دمای فر 160درجه 30 دقیقه اول المنت پایین روشن باشه کف نون خامه ای هاکه تغییر رنگ داد فقط المنت بالا رو روشن میکنیم تا گریل بشه... نکته2 تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه میکنیم و درهر مرحله خوب خمیر رو ورز میدیم... فصل ها: مقدمه00:00 مواد مورد نیاز برای