ماشروم-برگر قارچ-برگر مواد لازم: برای دو نفر نان برگر دو عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم(برای ۲عدد همبرگر) پیاز متوسط ۱عدد(رنده کنید و آبش رو بگیرید) ارد سوخاری ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا مقداری سس خردل ۱ق غ(به دلخواه) پنیر گودا ۲ ورق برای سس برگر: خیار شور ۱ عدد رنده شده سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری سس خردل ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو ۱ قاشق چایخوری همه را با هم مخلوط کنید تا سس ساندویچ درست شود برای قارچ سرخ شده: قارچ ۸ عدد کره ۱ ق غ نمک،فلفل به میزان لازم آبلیمو ۲ ق غ برای داخل ساندویچ: کاهو خرد شده خیار شور گوجه طرز تهیه: پیاز را رنده کنید و آبشو کاملا بگیرید. گوشت، تفاله پیاز ،نمک ،همه ی ادویه ها و سس خردل رو با هم مخلوط کنید و کاملا ورز بدید. با درب شیشه ای یا قالب یا با دست ، قالب بزنید. من با پیش دستی به گوشت فشار واردکردم و پهن شد و با دست بهش شکل دادم. همبرگر را به مدت نیم ساعت،داخل فریزر بزارید تا سفت بشه. تابه را روی حرارت بزارید. ۱ قاشق کره بریزید.قارچ های خرد شده را اضافه کنید. نمک،فلفل و آبلیمو بزنید.با حرارت بالا تفت بدید تا قار