قرابیه-دورنگ آموزش قرابیه دورنگ با آرد سفید افخم مواد لازم برای تهیه قرابیه دو رنگ: کره: ۲۵۰ گرم پودر قند: ۱ پیمانه تخم مرغ : ۱عدد بیکینگ پودر : ۱قاشق چایخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری ارد سفید افخم: ۳/۵ پیمانه پودر کاکائو :۱قاشق غذاخوری طرز تهیه: ۱: کره پودر قند تخم مرغ بیکینگ پودر و وانیل را داخل ظرف ریخته و خوب مخلوط می کنیم آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست اید. ۲: خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از خمیرها پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید. ۳: هر دو خمیر را جداگانه روی کاغذ روغنی با وردنه صاف کنید و سپس روی هم قرار دهید و رول کنید. ۴: خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را برش دهید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته قرار دهید. ۵: شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.تا حدی که شیرینی ها فقط تغییر رنگ دهند. بعد از بیرون اوردن از فر و خنک شدن شیرینی ها به دلخواه تزئین کنید. برای خرید محصولات-افخم با تخفیف ویژه به سایت افخم-مارکت مراجعه کنید.. . . . . . .