راز یه مربای بِه خوش رنگ و لعاب چیه این ویدیو رو تا آخر نگاه کن یاد میگیری مامان بزرگم توی مربای بِه، همیشه آب انار میریخت ، ولی من نمیریزم ، روش شما چیه؟ امیدوارم این ویدیوی متفاوت رو از نازگل پذیرا باشی و لذت ببری ، چون با عشق ضبط کردم ️ ️همیشه برای مربا ، مقدار میوه با شکر برابره یککیلو به شیرین رو به اندازه دلخواه برش بزن ، بهتره داخل قابلمه مسی بپزی ، اگر نبود هم مشکلی نداره .. هم وزن به = شکر بریزید تا جاییکه روی مواد رو بگیره آب بریزید درشو کج بذارید ، با حرارت کم شروع کنه جوشیدن گاهی هم بزنید ، حرارت کم باشه ، چندین ساعت ریز بجوشه ، بعد از حدود شش ساعت کمی وانیل و پودر هل و جوهر لیمو (برای شکرک نزدن) بریزید ️نباید زیاد آبکی یا سفت شده باشه چون وقتی سرد بشه غلیظ تر میشه ... اگر خیلی آبکی باشه کپک میزنه و اگر خیلی سفت بشه شکرک میزنه ... در این مرحله مربا قرمز شده ، شعله رو خاموش کنید ، دمکنی بزارید تا چندین ساعت کم کم خنک بشه .. وقتی درشو باز میکنید میبینید چقدر براق و قرمز و دلربا شده ️ در شیشه تمیز و خشک بریزید داخل یخچال یکسال نگهدارید مربا-به مربا ترشی قرمز