لوبیا-پلو-با-مرغ مواد لازم: پیاز ۲ عدد لوبیا سبز ۴۰۰ گرم (۳لیوان لوبیا خرد شده) برنج ۴ لیوان مرغ ۳ تکه کامل (فرقی نمیکنه ران یا سینه مرغ باشه ) رب گوجه فرنگی ۴ ق غ آب ۱ لیوان نمک،فلفل ،زردچوبه،پودر گل محمدی،پودر دارچین،پودر زیره سیاه به میزان لازم زعفران به میزان دلخواه روغن به میزان لازم برای ته دیگ: کنجد،روغن ،نان به میزان لازم طرز تهیه: پیاز ها را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.من روغن بیشتری ریختم و در آخر روی پلو ،روغن یا کره نمیریزم.مرغ را به تکه های دلخواه خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک،فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. لوبیا سبز را به سایز دلخواه برش بدید و به مواد اضافه کنید و بهم بزنید. یک لیوان آب بریزید و در تابه را بزارید. با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از نیم ساعت،باید سس غلیظ باشه و آب نداشته باشه وگرنه پلو شفته میشود.اگر سس آبدار بود،با در باز بجوشه تا سس غلیظ بشه. داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را چند ساعتی بخیسانید. به آب در حال جوش