طرز تهیه فلافل/فلافل لبنانی/اصولی ترین روش درست کردن خمیر فلافل/فلافل فَلافِل یا فِلافِل خوراکی است ویژه کشورهای عربی و آن گِرده‌هایی از نخود یا باقلای خیس خورده و کوبیده شده‌است که در روغن سرخ می‌شود و با نان و چاشنی‌های تند صرف می‌شود. در یمن به فلافل باجیه گفته می‌شود. در مصر و سودان با باقلا تهیه می‌شود و طعمیه نام دارد. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم با آموزش فلافل اصل لبنان در خدمتتون هستم...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۱۶ درست کردن خمیرفلافل۰۰:۳۰ سرخ کردن فلافل به دو روش۰۱:۱۲ مرحله نهایی۰۲:۴۶ طرز-تهیه-فلافل طرز-تهیه-خمیر-فلافل خمیرفلافل فلافل فلافل-لبنانی فلافل,طرز تهیه فلافل,الفلافل,ساندویچ فلافل,طرز تهیه فلافل خانگی,وصفة الفلافل,فلافل خانگی,فلافل محشية,سر الفلافل,خلطة الفلافل,فلافل وحمص,فلافل هندي,بهارات الفلافل,آموزش فلافل,آموزش فلافل بازاری,فلافل عراقية,فلافل لبناني,فلافل بالحمص,فلافل مقرمشة,طريقة عمل الفلافل,قرمشة الفلافل,فلافل فلسطينية,فلافل سبز,فلافل عربي,فلافل سورية,فلافل شامية,فلافل