طرز تهیه غوره مسما، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی | آموزش آشپزی گیلان غوره مسما یکی از لذیذترین و ساده‌ترین غذاهای گیلان است که طعمی ترش و دلپذیر دارد. اگر به دنبال یک غذای محلی سریع و خوشمزه هستید که برای مهمانی‌ها یا یک وعده‌ی متفاوت مناسب باشد، این خورشت را امتحان کنید. برای بهتر شدن طعم مرغ، حتما قبل از سرخ کردن مرغ، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و اگر زمان دارید، اجازه دهید مرغ دو تا سه ساعت مزه‌دار شود تا عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به دست آید. این ویدیو هشتمین آموزش از چالش سی‌روزه‌ی گیلانه و غذاهای محلی‌اش است. اگر به دنبال یادگیری دستور پخت‌های کمتر شناخته شده یا غذاهای معروف گیلانی هستید، حتما با ما همراه باشید. دوست دارید در ویدیوهای بعدی غذاهای مشهور گیلان را یاد بگیرید یا طرز تهیه غذاهای خاص و قدیمی را ببینید؟ مرغ-مجلسی

غوره مسما غذای محلی غذا آموزش آشپزی آشپزی

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 06:24