گوشت گوسفندی که در کوهستان رشد می کند طعم خاصی دارد، مادربزرگ مخصوصاً این گوشت خوشمزه را در لیوان می پزد! برای پخت گوشت بره به این روش به چند شیشه درب دار نیاز داریم، گوشت و سبزیجات تازه را که شامل قارچ، سیب زمینی، فلفل دلمه ای و هویج می شود خرد می کنیم و در ظرف های شیشه ای می ریزیم و در قابلمه در حال جوش می ریزیم. آب بگذارید چند ساعت بجوشد. محتویات داخل لیوان با حرارت آب ریخته شده در قابلمه کاملا پخته شده و طعم لذیذی به آن می دهد! این روش در بین عشایر برای پختن و نگهداری طولانی مدت گوشت رایج است زیرا برق و وسایل برقی مانند یخچال برای نگهداری مواد غذایی وجود ندارد. لطفا لایک و اشتراک را فراموش نکنید. با تشکر از حمایت شما