یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلان ،بهترین کوکو فصل بهار مواد لازم: باقالی خام و پوست کنده ۲ لیوان تخم مرغ ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۱ عدد پیاز ۱ عدد شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری سیر ۳-۴حبه نمک،فلفل سیاه،زردچوبه ،آویشن زمانبندی ویدیو: مقدمه - ۰:۰۰ پخت باقلا سبز - ۰:۳۲ پوره کردن باقالی سبز - ۱:۰۲ اضافه کردن سایر مواد به باقلا - ۱:۳۰ سرخ کردن کوکو باقلا سبز - ۳:۱۴ کوکو-باقلاسبز کوکو آشپزی-آسان آموزش-آشپزی طرز تهیه کوکو باقلا سبز،طرز تهیه باقلا قاتق شمالی,طرز تهیه کوکو لوبیا سبز,طرز تهیه کوکو باقالی,طرز تهیه باقلا قاتق با باقالی سبز,طرز تهیه باقالی قاتوق,طرز تهیه کوکو شوید باقالی,کوکو لوبیا سبز,طرز تهیه کوکو تره,طرز تهیه باقلا پلو,طرز تهیه باقلا قاتق,طرز تهیه باقلا پلو با مرغ,طرز تهیه کوکو افغانی,طرز تهیه کوکو پیازچه,طرز تهیه باقلا پلو با گوشت,کوکو,طرز تهیه باقلا پلو مخلوط,طرز تهیه باقلا قاتق شمال,طرز تهیه کوفته شوید باقلا اصفهانی,طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی,کوکو باقالی