«با صدا ببینید» مواد لازم: برنج ۱۰ کیلو لپه ۲۷۰۰ گرم گوشت ۵ کیلو پیاز ۶ کیلو رب گوجه ۲ ککیلو زعفران یک مثقال لیمو عمانی ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۵ کیلو روغن ۵ کیلو گلاب ۱ تا ۲ لیوان زرشک یک کیلو استاک گوشت یا عصاره مرغ و زردچوبه ۳ قاشق غذاخوری ادویه کاری فلفل قرمز و سیاه پودر گشنیز پودر گل سرخ پاپریکا برگ بو پودر هل از هر کدام یک قاشق غذاخوری نمک ۱۰ قاشق غذاخوری و چوب دارچین ۲ عدد آلو خورشتی ۲ کیلو اختیاری طرز تهیه برای تهیه قیمه ابتدا لپه را خیسانده بعد از ۳ ساعت آب آن را خارج کرده و نیم پز میکنیم و با روغن تفت میدهیم پیاز را لالی و یا خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم رب گوجه را با مقداری روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته و شفاف و خوش رنگ شود در یک قابلمه بزرگ تمام مواد را مخلوط کرده و گوشت قرمز را گوسفندی ا که به قطعات کوچک برش زدهایم در آبکش ریخته و روی آنها بجوش میریزیم که کدری گوشت گرفته شود و رنگ آن عوض شود و با روغن سرخ کرده ادویهها را افزوده و با مواد سرخ کرده و آب جوش را اضافه کرده درب قابلمه را بسته و بعد از سه ساعت لیمو عمانی را قبلاً خیس کردهایم رابعه مواد به خ