دستور العمل شماره 1 مواد تشکیل دهنده: فیله ماهی قزل آلا - 4 عدد 3 حبه سیر کره، روغن نباتی برای سرخ کردن گوجه فرنگی گیلاسی - 150 گرم اسفناج - 50 گرم خامه - 150 میلی لیتر پنیر پارمزان - 50 گرم جعفری ریحان نمک، فلفل سیاه، روغن نباتی برای سرخ کردن <a href=' '>05:50</a> دستور شماره 2 مواد تشکیل دهنده: پیاز - 1 عدد 3 حبه سیر پاپریکا - 1 عدد گوجه فرنگی - 4 عدد دسته ریحان خامه 20-30% - 200 میلی لیتر مارچوبه - 200 گرم بروکلی - 300 گرم ماهی قزل آلا - 300 گرم موزارلا - 70 گرم کره نمک، فلفل را مخلوط کنید <a href=' '>12:02</a> دستور شماره 3 مواد تشکیل دهنده: ماهی قزل آلا - 4 عدد روغن زیتون - 2 قاشق غذاخوری پیاز - 1 عدد 4 حبه سیر خامه - 250 گرم (1 فنجان) پنیر پارمزان - 50 گرم (1/3 فنجان) دسته اسفناج لیمو - 1 عدد نمک، آویشن، فلفل، جعفری (اختیاری) را مخلوط کنید روغن زیتون