دسر محلی لرستان (جوجوش ) کره محلی را با روغن مایع مخلوط می کنیم یا می توانیم فقط از روغن محلی استفاده کنیم سپس پودر زیره و رازیانه و زردچوبه را اضافه می کنیم بعد گندم خرد شده یا به زمان محلی قایط, را به روغن اضافه کرده و هم می زنیم و پس از آن شکر و آجیل شامل : گردو, خلال بادام درختی, پسته, کشمش و کنجد سفید در صورت دلخواه می توانیم اضافه کنیم و کمی تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم. این دسر در کمتر از ۲ یا ۳ دقیقه آماده است. این دسر را با دمنوش رازیانه میل کنید. و همچنین ماست و میوه های ترش فصل . زنان لرستانی برای پیشگیری از عفونت های داخلی این دسر را همراه دمنوش رازیانه می خورند.