نحوه خشک کردن پونه/ پونه پونه ۱ کیلو نمک ۱ قاشق غذاخوری ظرف شیشه ای با درب فلزی برای نگهداری پونه تا انتهای ویدئو همراهم باشید چون به نکات مهمی اشاره کردم! 00:00 مقدمه 00:12 جدا کردن پونه از ساقه 00:27 شستن پونه 01:07 پهن کردن پونه ها روی پارچه 01:36 خشک شدن پونه در اتاق زیر کولر یا پنکه 02:09 خرد کردن و پودر کردن پونه خشک 02:17 افزودن نمک 02:38 شرایط نگهداری خشک-کردن پونه پونه-خشک خشک-کردن-سبزی سبزی-معطر خشک-کردن-پونه آشپزی-رویا آموزش خشک کردن سبزی,دمنوش پونه خشک,طرز تهیه خشک کردن سبزی,خشک کردن سبزی های معطر,آموزش خشک کردن سبزیجات در فر,طرز تهیه خشک کردن سبزی های معطر,دمنوش پونه,باقالی خشک را چگونه بپزیم,خواص دارویی پونه,پونه,خواص پونه,گیاه پونه,طریقه دم کردن دمنوش بابونه,قوی کردن بدن,درمان با پونه,آموزش لواشک آلو و پونه,خواص گیاه پونه,خواص پونه کوهی,خواص دمنوش پونه,سرفه خشک کودکان,نان خشک,سبزی خشک,فواید دارویی پونه