تا فصل بامیه تموم نشده این غذای خوشمزه رو امتحان کنید مواد لازم گوشت خورشتی گوسفندی یا گوساله یا حتی مرغ ۵۰ گرم برای هر نفر بامیه ۱۰۰ گرم برای هر نفر پیاز ۱ عدد سیر ۳ تا ۴ حبه زردچوبه ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری چوب دارچین یک عدد گوجه ۲ عدد متوسط برای هر نفر رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری آب جوش آبغوره نمک پیاز رو داخل روغن تفت بدید تا سبک بشه بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدید حالا زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت بدید بعد چند حبه سیر و چوب دارچین و دو لیوان آبجوش اضافه و در قابلمه رو ببندید و بزارید با حرارت ملایم دو ساعت خورشت بپزه. گوجه ها رو پوره کنید و داخل تابه کمی روغن بریزید بعد پوره گوجه و یک قاشق رب گوجه اضافه و بعد بامیه ها رو هم اضافه کنید و ده دقیقه با حرارت کم تفت بدید. بعد چوب دارچین و سیرها رو از خورشت بیرون بیارید و بامیه های تفت خورده رو به خورش اضافه کنید بعد اگه آب خورش کم بود یک تا دو لیوان آبجوش اضافه در قابلمه رو ببندید و بزارید با حرارت کم چهل دقیقه بجوشه تا خورشت جا بیافته. ده دقیقه آخر آبغوره و نمک اضافه کنید و نوش جونتون خورشت