طرز پخت گردن گوسفندی در شیشه/ پخت گوشت در شیشه مواد لازم: گردن گوسفند پیاز سیر چوب دارچین نمک فلفل سیاه زردچوبه آب جوش برای سفید کردن گردن گوسفند شیشه درب دار فلزی ======== نکته خیلی مهم: هر وقت آب داخل قابلمه تبخیر شد حتما آب گرم اب جوشیده اضافه کنید نه اب سرد نه آب ولرم، چون آب سرد باعث ترکیدن شیشه گوشت میشود. ========== مدت زمان پخت ۶ الی ۷ ساعت است. ========== شما میتوانید بعد از پخته شدن (بدون باز کردن درب) در یخچال تا 9 ماه نگهداری کنید. ========== 00:00 مقدمه 00:29 تکه کردن گردن گوسفندی 01:13 سفید کردن گوشت 01:53 ادویه های گوشت 02:50 چیدن گوشت در شیشه 03:33 معرفی کانال بافتنیم 04:16 قرار دادن شیشه در آب 04:40 زمان پخت 05:02 سرو کردن ============ ازکانال اموزش بافتنی من دیدن کنید! از کانال قلاب بافی آسان من دیدن کنید. ========== نوتیفیکیشن ها را فعال کنید تا وقتی ویدیوی جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید. ========= عصاره-گوشت نحوه-پخت-گوشت-در-شیشه آشپزی غذای-خوشمزه غذای-مقوی غذای-سالم آشپزی-با-رویا ===== طرز تهیه عصاره گوشت در شیشه,عصاره گوشت در شیشه,گوشت