مقدار طعم و بوی سیر در این سوپ کاملا بستگی به نوع سیر استفاده شده دارد قطعا سیر همدان قوی‌ترین بو را در میان تمام سیرهای موجود در بازار دارد ولی همیشه در دسترس نیست خیلی وقت‌ها از محصول شهرهای دیگر استفاده میکنیم. برای این سوپ از پودر سیر یا پرک سیر یا گرانونل سیر استفاده نکنید چون به هیچ وجه طعم و بوی سیر تازه را ندارند و البته استفاده از پودر سیر واقعی و خالص در بسیاری موارد بهتر از سیر تازه است ولی در این نوع غذاها مثل سوپ سیر یا سس سیر حتما باید سیر تازه به کار ببرید. استفاده از شیر و خامه طبق رسپی اصلی این سس است ولی اگر بخواهید سوپ کم‌کالری درست کنید میتوانید آنها را حذف کرده و مقداری آب‌لیمو اضافه کنید.

سوپ سیر سوپ سیر پتاژ آموزش آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 07:53