روش تهیه سیر قلیه خوشمزه گیلانی:آموزش سیر قلیه خوش عطر و طعم شمالی به نظر من که از غذاهای شمالی پر طرفدار تر و متنوع تر نداریم حالا باز گل سر سبد همشون میشه سیر قلیه گیلانی اگر تاحالا امتحانش نکردین پیشنهادم بهتون اینه که حتما درستش کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید یادتون نره حتما از برگ سیر تازه استفاده کنید - مواد لازم مرغ ۶ تکه لپه۱/۲ پیمانه برگ سیر ۵۰۰ گرم روغن به میزان لازم نمک ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری آب نارنج ۱/۳ پیمانه پیاز ۱ عدد - لینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام - مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفه‌ای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفه‌ای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز به این حرفه علاقمند هستید، جهت مشاوره و ثبت نام در دوره ها با مشاوران ما تماس بگیرید. ۴۴۹۶۱۸۵۰-۰۲۱ ۴۴۹۶۱۸۵۱-۰۲۱ ۰۹۱۰۲۳۰۵۱۳۷ - اگر این ویدیو رو دوست داشتید فراموش نکنید که کانال من و سابسکرایب

غذای گیلانی آموزش غذای سنتی ترفند مریم امیری عطر سیب

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 15:40