مربای کیوی‌ Kiwi jam مواد لازیم : به ازای یک کیلو کیوی ۸۰۰ تا یک کیلو گرم شکر اضافه کنید . کیوی ها رو ابتدا به شکل دلخواهتون برش بزنید و داخل قابلمه بچینید و رویش شکر بریزید .سپس به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرارش بدید تا شکرش آب بندازد . روی شعله گاز قرار دهید .اوایل پخت شعله بالا باشد تا به جوش بیاید و کف‌ رویش را بگیرید . یک ساعت با شعله خیلی کم با قل های ریز بجوشد . تا مربا جا بیفتد . نیاز به هیچ طعم دهنده ای نیست اما میتوانید مقداری وانیل هم اضافه کنید . ترجیحا کیوی ها رسیده باشند ولی نرم نباشند .چون زمان پخت له میشوند .در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جانتون. ‏Ingredients: ‏For one kilo of kiwi, add 800 to one kilo of sugar. ‏First, cut the kiwis into the shape you like and place them in a pot and pour sugar on them. Then put them in the refrigerator for 24 hours so that the sugar can dissolve. ‏Place them on the gas stove. At the beginning of cooking, the flame should be high so that it boils and the foam on top is removed. ‏Boil for one hour on a very low flame with s

کیوی مربا مربای کیوی طرز تهیه مربای کیوی

2 هفته پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:19