طرز تهیه پنیر به سبک شکوفه بانو ۵کیلو شیر نصف لیوان ماست نصف استکان سرکه شیر را جوشانده در حال جوش نصف استکان ماست را اضافه کرده بعد هم زده و نصف استکان سرکه را هم اضافه کرده تا شیر دلمه ببندد،بعد دلمه ها را در یک صافی یا توری ریخته رویش جسم سنگین گذاشته تا آب آن خارج شود بعد از سرد شدن پنیر را تکه تکه کرده و در آب پنیر نمک اضافه کرده و تکه های پنیر را در آن قرار داده و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرده و حدودا ۴۸ ساعت بعد قابل استفاده می باشد. (از این مقدار شیرحدود ۸۵۰گرم پنیر به دست میاد) حتما تا انتها تماشا کنید و لایک وکامنت هم یادتون نره عزیزان