آماده سازی مواد اولیه: آرد سفید : 100 گرم آرد برنج : 100 گرم ماست : 50 گرم پودر قند : 100گرم روغن جامد : 100 گرم زرده تخم مرغ : 2 عدد بکینگ پودر : 4/1 قاشق چای خوری پودر هل : 4/1 قاشق غذا خوری گلاب : 1 قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا باید روغن جامد را در ظرفی بریزید و آن را با همزن دستی هم بزنید تا کاملا روغن جامد باز شود و حالت یک دستی به خود بگیرد. بعد از یک دست شدن روغن جامد پودر قند را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. در این مرحله باید زرده های تخم مرغ را آرام آرام به پودر قند و روغن جامد اضافه کنید و هم بزنید تا زرده ها کاملا باز شوند سپس پودر هل را به این مواد اضافه کرده و دوباره شروع به هم زدن بکنید. در ظرف دیگرا ماست را با بکینگ پودر ترکیب کنید و بگذارید تا عمل بیاید بعد از گذشت چند دقیقه قبل از عمل آمدن ماست مقداری گلاب به مخلوط ماست اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند سپس ماست را کنار بگذارید تا به عمل بیاید. بعد از اینکه ماست شما به عمل آمد آن را به مایه تان اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. در ادامه باید آرد ها را