شیره-انجیر-با-روشی-آسان مواد لازم: انجیر سیاه ۱ کیلو آب ۳ لیوان طرز تهیه: انجیرها را شسته و با پوست داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید.چرخ کنید تا کاملا پوره شود. سپس ۳ لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بزارید. با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. سپس از توری یا پارچه نخی عبور بدید. به طوری که تفاله و دانه های انجیر از پارچه عبور نکند. فقط به آب انجیر نیاز داریم. آب انجیر را روی حرارت بزارید. با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید.در حین پخت،کف روی شیره را جمع کنید تا شیره شفافی داشته باشید. احتیاجی نیست که شیره خیلی غلیظ شود. وقتی داخل یخچال بزارید،سفت تر هم میشود. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید