ما اصفهانیا به تنقلات غیربهداشتی میگیم چِلِسمه شما چی میگین؟ اگه یه بار خودت آجیل درست کنی دیگه از بازار نمیخری چون مزشون از زمین تا آسمون فرق داره من برای نیم کیلو مغزیجات = یه ق غذاخوری نمک میریزم میتونید کمتر بریزید نمکهای اضافه همونطور که توی ویدیو میبینید ته ظرف باقی می مونه نگران نباشید میتونید چند قاشق آبلیمو هم بریزید دلخواهه حتما با حرارت کم تفت بدید که نسوزه و قشنگ بوداده بشه بزارید حسابی رو حرارت ترد و خشک بشن و حتما ۱۲ ساعت روی پارچه استراحت بدید تا کاملا رطوبتشون خشک بشه و ترده ترد بشن آجیل آموزش عید آشپزی خانگی خونگی