تمشک یک و نیم پیمانه شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه آرد یک و نیم پیمانه بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری تخم مرغ سه عدد روغن نصف پیمانه شکر نصف پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری آب تمشک نصف پیمانه این دستور هم یک دستور اختصاصی دیگه است برای کیک برگردان. یه دستور ساده و کم هزینه برای داشتن یک کیک فوق العاده و جذاب. یک و نیم پیمانه تمشک را در ظرفی ریخته و یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای به آن اضافه می کنیم. ۵ دقیقه اجازه می دهیم استراحت کند بعد آن را دو دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود کف قالب را چرب کرده و تمشک را در آن می ریزیم آن را نیم ساعت در فریزر می گذاریم یک و نیم پیمانه آرد و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر را مخلوط کرده و کنار می گذاریم سه عدد تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و هم می زنیم. بعد یک قاشق چایخوری وانیل و نصف پیمانه شکر به آن اضافه می کنیم. نصف پیمانه روغن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نصف پیمانه آب تمشک داریم، نیمی از آن را به همراه نصف از مواد خشک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد باقی مانده مواد خشک و نیمه ی دوم آب تمشک را اضافه و هم می زنیم. قالب را از فریزر درآورد