دسر عربی شیر۲ لیوان کرم کارامل۱ بسته پودر نسکافه ۱ بسته پودر ژلاتین ۱ ق غ بیسکویت پتی بور ۲۰ عدد خامه ۱۰۰ گرم در ابتدای کار درون ظرفی شیر پودر ژلاتین پودر نسکافه و کرم کارامل ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به خوبی هم می زنیم تا مواد پودری درون شیر کاملا حل شوند. توجه داشته باشید شیر جوش نیاید، در حد حل شدن مواد کفایت می کند در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس خامه و بیسکویت اضافه کرده و مواد را به خوبی میکس می کنیم تا مایه دسر کاملا ترکیب و یکدست شود. درون قالب مورد نظرمان می ریزیم (قالب نیازی به چرب کردن ندارد). حالا قالب را به مدت ۴ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس دسر را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان