آموزش خورش کنگر و ریواس:دستور خورش کنگر و ریواس خورش های فصلی خورش کنگر و ریواس دو تا خورش فصلی و خوشمزه و سنتی ایرانی هستن و جزو غذاهای پرطرفدار هستن که به خاطر وجود این سبزیجات و کنگر و ریواس داخلشون علاوه بر عطر و طعم خوبی که دارند از جمله خورش های پر خاصیت و مفید هم به شمار میرن و به نظرم حیفه که تو این مدت کوتاهی که میتونین این خورش های خوشمزه رو بپزید و مصرف کنید این کارو نکنید و خودتون رو از این غذاهای خوشمزه محروم کنید پس مثل همیشه به هیچ عنوان این ویدیو رو از دست ندید - مواد لازم گوشت گوسفند۷۰۰ گرم پیاز ۲ عدد نعنا ۳۰۰ گرم جعفری ۴۰۰ گرم روغن ۱ پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری آبغوره ۶ قاشق سوپخوری زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری کنگر ۴۰۰ گرم ریواس ۴۰۰ گرملینک صفحه ی آموزشگاه عطرسیب در اینستاگرام مفتخریم به اطلاع تون برسونیم که ما در آکادمی عطرسیب، برگزار کننده بهترین و حرفهای ترین دوره ها و ورکشاپ های تخصصی آشپزی و شیرینی پزی هستیم و به حال هزاران کارآموز زیر نظر اساتید حرفهای ما آموزش دیده و با اخذ مدرک سازمان فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند. اگر شما نیز