گراتن-سیب-زمینی-و-قارچ مواد لازم: سیب زمینی ۴ عدد قارچ ۱۵ عدد شیر ۲ لیوان آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر،روغن به میزان لازم آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به میزان لازم روغن ۲ قاشق غذاخوری +آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری برای چرب کردن سینی فر طرز تهیه: سینی فر را با ۲ قاشق آرد و ۲ قاشق روغن چرب کنید و بزارید کنار. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید.وقتی شستید ،صبر کنید تا خشک بشه. سپس داخل سینی چرب شده،بچینید. سیب زمینی ها را به روغن آغشته کنید.بهش نمک،فلفل،آویشن و پودر سیر بزنید. میتونید سیب زمینی ها را داخل فر تنوری نکنید و با روغن،روی گاز ،سرخ کنید.کاملا سلیقه ایه. به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ،سیب زمینی را تنوری کنید. در این فاصله سس قارچ را آماده میکنیم. تابه را روی گاز بزارید و کره بریزید تا ذوب بشه.قارچ ها را خرد کنید و با حرارت بالا با کره تفت بدید.آبلیمو بزنید و به مدت ۲ دقیقه تفت بدید. سپس شیر را اضافه کنید ،آرد بریزید و بهم بزنید تا آرد داخل شیر ،حل بشه. نمک،فلفل،آویشن بزنید و مدام بهم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. وقتی سیب زمینی