مرغ-شکم-پر-قابلمه-ای-و-بدون-فر-آسان-و-لذیذ مواد لازم: مرغ کامل با پوست ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم زعفران به میزان لازم پیاز ۳ عدد (یکی برای مرینیت و یکی برای سس مرغ و یکی برای داخل شکم مرغ ) فلفل دلمه ۲ عدد(یکی برای مرینیت و یکی برای سس مرغ) نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم جعفری تازه ریز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری گردو ریز خرد شده ۴ قاشق غذاخوری زرشک ۲ قاشق غذاخوری آلو ۶ عدد رب انار ۲ قاشق غذاخوری (۱ قاشق برای داخل شکم مرغ و ۱ قاشق برای برس زدن به بدن مرغ) رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری آب ۱ لیوان طرز تهیه: به بدن مرغ ،زعفران بزنید و با دستتون ماساژ بدید تا همه جای مرغ،به زعفران آغشته بشه. نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و به همه جای مرغ بزنید .یک دونه پیاز و یک دونه فلفل دلمه را خرد کنید و داخل شکم مرغ و اطراف مرغ بزارید.روش سلفون بکشید و به مدت ۳ ساعت در یخچال بزارید تا مزه دار بشه. اگر یک شب تا صبح هم داخل یخچال بمونه،خیلی بهتره. برای مواد داخل شکم مرغ: داخل تابه روغن بریزید و ۱ دونه پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدید.وقتی سبک شد،جعفری ریز خرد شده