خورش خلال یکی از غذاهای لذیذ کرمانشاه هست که برای درست کردنش نیاز به مواد زیر دارین. گوشت لطیف گوساله 500 گرم پیاز 2 عدد خلال بادام 100 گرم (میتونین بیشتر هم استفاده کنین) زرشک سیاه یا قرمز 100 گرم رب 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 تا 2 قاشق غذاخوری گلاب 2 قاشق غذاخوری چوب دارچین به میزان لازم روغن کرمانشاهی به میزان لازم نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه: خلال بادام خیس کرده رو با زعفران و گلاب مخلوط کنین و بذارین کنار. پیاز رو خرد کنین و تفت بدین، وقتی کمی طلائی شد زردچوبه، کمی فلفل سیاه و گوشت رو اضافه کنین و تفت بدین. وقتی گوشتها تغییر رنگ داد رب رو اضافه کنین و تفت بدین بعد یک تکه چوب دارچین رو به همراه آب جوش روی موادتون بریزین، حرارت رو کم کنین و اجازه بدین تا گوشت بپزه. (آب رو تا حدی بریزین که روی گوشتها رو بگیره) زرشکها رو با کمی روغن کرمانشاهی تفت بدین. چوب دارچین رو خارج کنین. خلال بادام، لیمو عمانی و نمک رو به خورش اضافه کنین و حدود 15 دقیقه اجازه بدین بپزه. در آخر زرشک رو به خورش اضافه کنین و 1 تا 2 دقیقه دیگه هم اجازه