سلام به دوستان عزیزم طرز تهیه کباب چنجه با فرزانه پناهی مواد لازم راسته کوسفندی یا فیله گوسفندی دنبه گوسفندی ۲۵۰ گرم نرم کننده گوشت کیوی که نرم کننده است ولی آخرین لحظه کیوی رادونصف کرده وروش می مالیم ۱ دقیقه صبر میکنیم بعد روی منقل میزاریم زمان بیشتر نزارید چون گوشت را تخریب میکند یا میتوانیم بمدت ۵ دقیقه داخل گوشت کیوی را خرد کرده ریخته بعد سریع در میاریم یا میت تن درایزر که شبیه نمک است که نرم کننده گو شت است به مقدار خیلی کم ۱ قاشق مرباخوری که اصلا حالت تخریب ندارد وبرای نرم کردن گوش

کباب کباب چنجه طرز تهیه کباب چنجه آشپزی کباب آشپزی

1 روز پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 17:24