ژله در رنگ دلخواه 25 گرم پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری آب سرد 1/4 پیمانه گلوکز یک قاشق همه مواد را با هم ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بن ماری حل می کنیم بعد از تقریبا 15 دقیقه از روی بخار برداشته و در غالب سیلیکونی می‌ریزیم و نیم ساعت در فریزر یا سه ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از غالب خارج کرده و نوش جان نمایید. اندازه های بالا برای یک بسته کامل ژله ۴ برابر می‌شود.

پاستیل طرز تهیه پاستیل پاستیل خانگی ژله طرز تهیه ژله

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:57