کوکی شکری مخصوص تزیین با آیسینگ ،کوکی کریسمس کره بی نمک ۲۲۰ گرم در دمای اتاق وانیل ۱ ق چ با کاردک کره دور ظرف را پاک کنید پودر قند الک شده ۱۷۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد ۴۲۰ گرم+¼ ق چ بیکینگ پودر کل آرد را اضافه کنید برای دست کم ۳ ساعت در یخچال این خمیر برای ۱ ماه در فریزر ماندگاری دارد خمیر بعد از ۸ ساعت برای یکدست باز شدن خمیر از ۲ خط کش با قطر همسان استفاده میکنم قطر خمیر و خط کش همسان است در فر از قبل با ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای ۱۵-۲۰ دقیقه لطفا مشترک کانال شوید تشکر برای همراهی 0:00 پیش نمایش 0:19 آماده کردن خمیر کوکی ۲:۳۶ استراحت دادن خمیر ۲:51 باز کردن خمیر و قالب زدن با کاتر ۴:09 پخت کوکی ها