کوکی شکری مخصوص تزیین با آیسینگ ،کوکی کریسمس کره بی نمک 220 گرم در دمای اتاق وانیل 1 ق چ با کاردک کره دور ظرف را پاک کنید پودر قند الک شده 170 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد 420 گرم+¼ ق چ بیکینگ پودر کل آرد را اضافه کنید برای دست کم 3 ساعت در یخچال این خمیر برای 1 ماه در فریزر ماندگاری دارد خمیر بعد از 8 ساعت برای یکدست باز شدن خمیر از 2 خط کش با قطر همسان استفاده میکنم قطر خمیر و خط کش همسان است در فر از قبل با 170 درجه سانتیگراد گرم شده برای 15-20 دقیقه لطفا مشترک کانال شوید تشکر برای همراهی <a href=' '>0:00</a> پیش نمایش <a href=' '>0:19</a> آماده کردن خمیر کوکی <a href=' '>2:36</a> استراحت دادن خمیر <a href=' '>2:51</a> باز کردن خمیر و قالب زدن با کاتر <a href=' '>4:09</a> پخت کوکی ها