سلام به دوستان عزیزم طرز تهیه کیک شیره انگور مواد لازم روغن مایع ۱۲۰ گرم آرد ۲۲۵ گرم شیر ۶۰ گرم بکینک پودر ۵ گرم شیره انگور ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا تخم مرغ را با وانیل با همزن برقی میزنیم (با دور تند که کرمی وکشدار باشه و یکی دوبار دورگیری کرده )بعد شیر وشیره انگور وروغن مایع را اضافه ودر حد مخلوط شدن می زنیم حالا مواد خشک را آرد وبکینک پودررا با هم سه بار الک کرده اگر الک ریز بودیکبار کافیه وهمیشه همون موقع که کیک را می خواهید درست کنید آرد را الک کنی