کیک خیس به دلیل بافت نرم و شکلاتی که دارد بسیار خوشمزه است. ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن آن را هم بزنید بعد کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید و شیر هم دمای محیط را اضافه کنید و هم بزنید و آرد را که دو بار الک کردید را به همراه پودر کاکائو و بگین پودر برای بار سوم الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و به دلخواه شکلات چیپسی به مایه کیک اضافه کنید کف تابه را کمی چرب کنید و مایه کیک را داخل تابه بریزید و تابه را روی شعله پخش کن که از قبل گرم کردید بگذارید و روی در تابه دمکنی بگذارید و تا ۴۵ دقیقه در تابه را برندارید در این فاصله سس شکلاتی را آماده کنید شکر و پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و روی شعله بگذارید و مدام هم بزنید تا سس شما غلیظ شود در آخر کمی گلاب به سس اضافه کنید و سس آماده را کنار بگذارید بعد با سیخ چوبی کیک را تست کنید اگر آماده بود همان طور که کیک داغه با سیخ چوبی روی کیک را سوراخ کنید سس شکلاتی که خنک شده را روی کیک بریزید و بگذارید تا سس به خورد کیک برود.

کیک تزیین کیک کیک خیس کیک شکلاتی ساده کیک مرطوب

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:32