مرحله اول:کف سینی سلفون کشیده دوس داشتید یه برش نان میکادو بزارید دوس ندارید فقط سلفون رو کمی چرب کنید این مقدار مواد اگه زیاده میتونید موادو نصف کنید،و اینکه عسل حرارت ببینه مضر نیست(فقط خاصیتش از بین میره) بهتر عسل اصل استفاده نکنید مرحله دوم: دو لیوان شکر + نصف ل عسل (جایگزین شاید همون شکر چون جایگزین نکردم نمیدونم ک بدون عسل چ جوری میشه)+گلوکز ۳ق.غ+ ۴ق.غ اب رو حرارت ملایم مرتب هم زده تا شکر اب شه بزارید کمی غلیظ(هواستون باشه شربت زیادکاراملی شه موقع اضافه کردن ب سفیده سریع میبنیده و ترکیب نمیشه با سفیده و موادتون خراب میشه،کمی غلیظ شه کافیه) حرارت رو کم کم کنید ک سفت نشه دوتا سفیده تخم مرغ رو با نصف ق.م وانیل زده کمی برف شه شهد گرم رو کم کم ب سفیده اضافه با دور بالا همزمان باید سفیده رو بزنید تا شهد ب خوردش بره (شهد داغ داغه ب سفیده ها اضافه کنید ، وقتی اماده شد و ب غلظت مورد نظر رسید باید کم کم ب سفیدها اضافه بشه،چون شهد داغه سفیده ها همزمان پخته میشن و خام نمیمونه اصلا) سرعت عمل داشته باشید وقتی شهد رو ریختید ده دقیقه با دور بالا بزنید تا سفت شه ،این زمان بستگی ب قدرت همزنتونم

آموزش آشپزی آموزش دسر پیش غذا

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:00