نخود خام ۲ لیوان ،برای ۳ ساعت خیس کنید بعد از آبکشی،با آب و نمک بپزید - پیاز ۲ عدد بزرگ خرد شده ۱½ پیمانه آب نخود - پیاز را با کمی کره یا روغن تفت دهید زردچوبه،فلفل سیاه و زنجبیل به ذائقه - فلفل تند خمیر سیر ۱ ق.چایخوری - رب گوجه ۲ ق.غ - آب ½ کاپ جعفری یا گشنیز یا تره ½ کاپ - دو سوم کاپ نخود را پوره کنید ½ کاپ استوک نخود - پوره نخود و نخود را اضافه کرده ۱ لیوان آب نخود افزوده - نمک بمیزان لازم با حرارت کم برای ۱۰ دقیقه بپزد - کره ۳۰ گرم - ۱ ق.غ پودر پاپریکا تطفا مشترک کانال من شوید 2 cups of raw chickpeas, soak for 3 hours After rinsing, cook with water and salt 2 large chopped onions 1½ cups chickpea stock Fry the onion with a little butter or oil Turmeric, black pepper and ginger to taste hot pepper Garlic paste 1 tsp 2 tbsp tomato paste Water ½ cup Parsley or coriander or leek ½ cup Puree two-thirds of a cup of chickpeas ½ cup chickpea stock Add peas and chickpeas puree Add 1 glass of chickpea stock Salt as needed Cook on low heat for 10 minutes 30 grams of butter 1 teaspoon of papr