کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا سرو می شود. در این آموزش قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کشک و بادمجان مجلسی و اصیل ـ با یک دستور سریع و کمترین میزان روغن آشنا کنیم. برای پخت این غذا شما می توانید بادمجانها را کبابی کنید یا با روش گفته شده در فیلم با کمترین میزان روغن آن را سرخ کنید. مواد لازم برای طرز تهیه کشک و بادمجان ( برای ۴ نفر) بادمجان: ۵ عدد پیاز بزرگ: یک عدد کشک: نصف پیمانه سیر: سه حبه نمک و روغن: به میزان لازم ماست: به میزان لازم گردو خرد شده: یک سوم پیمانه نعنا داغ: دو قاشق غذاخوری نکات پایانی برای این که هنگام سرخ کردن بادمجانها از روغن کمتری استفاده کنید می توانید بادمجانها را کبابی کنید. در صورتی که می خواهید این غذا را مجلسی درست کنید برای سرخ کردن بادمجانها آنها را آغشته به ماست یا سفیده تخم مرغ کنید. با این روش بادمجان میزان کمتری روغن جذب می کند و لی طعم آن اصلا تغییر نمی کند. میزان سیر، نعنا و گردو گفته شده فقط برای داخل غذاست و برای تزئین باید میزان بیشتری از آن را تهیه کنید.