تهیه ملس و ترشی آلو وحشی خوشمزه برای پخت و پز و لواش خانگی سلام دوستان سس سیاه خاصی که برای لانگ مرغ و ماهی استفاده می کردیم را به خاطر دارید؟ خیلی ها در کامنت پرسیدند که این سس چیست و چگونه تهیه می شود! این ترشی خانگی است که از پختن آلو وحشی به دست می آید و ما در اینجا برای پخت بسیاری از غذاهای خود از آن استفاده می کنیم. طعمی سیاه دارد که شیرین و گاهی ترش است. امروز یک سس مخصوص و خوشمزه برای این آلو آماده کرده ایم تا با مراحل تهیه آن آشنا شوید؛ اگر آن را به صورت لایه های نازک در بشقاب یا ظرف بریزید و خشک کنید تبدیل به یک لواش بسیار خوشمزه می شود که طعم ترش دارد و اگر در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود برای استفاده در غذاها مناسب است. ماندگاری این ترشی زیاد است و بستگی به آب و هوا دارد. ظرف و جایی برای نگهداریش هست امیدوارم از دیدن این فیلم لذت ببرید و با لایک و کامنت از کانال ما حمایت کنید ️

اشپزی لواشک روستا الوچه

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 17:04