((چند نکته خیلی مهم :)) آب را روی سیب ها ریخته و حرارت را روشن کنید و برای ۱ الی ۱/۵ ساعت بستگی به مقدار سیب های داخل قابلمه زمان بدید و صبر کنید تا سیب ها کاملا پخته و نرم شوند در انتها نمک و یا شکر را اضافه کنید طبق سلیقه خودتان. حرارت حتما ملایم باشد. سیب های له شده را داخل صافی ریخته سپس خوب فشار دهید تا آب سیب خارج شود و فقط پوست سیب تفاله هاش در صافی باقی بماند. مقدار ریختن لواشک باید در حدی باشد که نه خیلی نازک نه خیلی کلفت باشد که کپک نزند. داخل یک سینی فلزی نایلون انداخته و خیلی کم با قلمو چرب کنید سپس لواشک را به طور یکنواخت داخل سینی ریخته و خوب صاف کنید سپس جلو آفتاب قرار دهید تا زمانی که خشک شود به همین راحتی لواشک سیب شما حاضر میشود و تمام ممنونم که همراهم بودید ، »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» سیب لواشک-سیب لواشک-خانگی-سیب طرزتهیه-لواشک انواع-لواشک لواشک-خانگی-نرم-و-خوشمزه لواشک طرز تهیه لواشک لواشک چند میوه طرز تهیه لواشک خانگی لواشک-آلو لواشک-آلوچه لواشک-ترش آموزش لواشک لواشک آلو لواشک آلوچه لواشک-آلبالو لواشک- خانگی-آلبالو اشپزی اموزش اشپزی-اسان انواع-