كيك مرنگ سيب حتما نكات رو هم بخون ظرفى كه سفيده ها را در آن مى ريزيد و پره هاى همزن كاملا خشك باشند. سفيده ها سرد باشند بعد از اينكه سفيده كاملا فرم گرفت شكر را كم كم اضافه كنيد. مى تونيد به سفيده يك ق چ وانيل هم اضافه كنيد تا بوى سفيده رو بگيره. براى داشتن برش زيبا كارد را در آب سرد خيس كنيد و بعد برش بزنيد. اين كيك را هم مى تونيد گرم سرو كنيد هم يك ساعت در يخچال قرار بدهيد و سرد ميل كنيد. كيك مرنگ حتما بايد زود (يك روزه) مصرف بشه چون پفش مى خوابه. دارچين را مى توانيد بيشتر بريزيد. خلاصه رسپى براى فيلينگ سيب ٤-٥ متوسط ليمو ١/٢ دارچين ١ق چ آرد ٤ ق غ براى كراست آرد ٢ ليوان بيكينگ پودر ٢/٥ ق چ نمك ١/٤ ق چ كره ١١٣ گرم شكر ٣/٤ ليوان زرده تخم مرغ ٤ خامه ترش ١/٤ ليوان وانيل ١ ق چ زست ١ ق چ مرنگ شكر ٣/٤ ليوان سفيده ٤ سيب ها را پوست بكنيد و درشت خرد كنيد و با آب ليمو و دارچين و آرد مخلوط كنيد. آرد الك شده و بيكينگ پود و نمك و كره و شكر و زرده ها را مخلوط كنيد سپس خامه ترش و وانيل و زست را هم اضافه كنيد و كف قالب كمربندى قرار دهيد. صاف كنيد و مخلوط سيب و دارچين را روى كراست بچيني