خورش ترشه‌تره یه غذای شمالی - گیلکی، سالم و خوشمزه! برای درست کردن این غذا نیاز به مواد زیر دارین: - سبزی خرد شده (شامل: اسفناج، برگ چغندر، گشنیز، تره، جعفری و شوید) 500 گرم - نعنا خرد شده ¼ پیمانه - خالواش خرد شده ¼ پیمانه - سیر نصف بوته - برنج 2 قاشق غذاخوری - تخم مرغ 3 عدد - آبغوره و یا آب نارنج یک لیوان - نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: برنج و سبزی خرد شده رو با دو لیوان آب مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار بدین تا مواد بپزن. با کمی روغن سیر رو تفت بدین و کمی زردچوبه بهش اضافه کنین بعد مخلوط خالواش و نعنای خرد شده رو به سیر اضافه کنین و تفت بدین. وقتی برنج و سبزی پخته شد مخلوط سبزی و سیر سرخ شده، نمک، فلفل، آبغوره و کره رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین خورش جا بیوفته و در آخر تخم مرغ‌ها رو اضافه کنین و بذارین بپزه. خورش ترشه‌تره شما آماده‌ست! می تونین با این غذا زیتون، زیتون پرورده و سیر‌ترشی نوش جان کنین. * اگر خالواش در دسترس نبود می‌تونین میزان نعنا رو بیشتر کنین. * می‌تونین تخم مرغ رو در تابه‌ای جدا سرخ کنین و بعد به خورش اضافه کنین. رسپی این غذای ب

آشپزی جانبو گیلان ننه گیلانه غذای گیلکی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:21