نان همبرگر با تکنیک تنگ ژنگ فوق العاده نرم و خوش خوراک با من همراه باشین تا باهم درستش کنیم مواد لازم آرد نان فانتزی ۲۶۰ گرم ۲۰ گرم آرد کامل گندم شکر ۱۲ گرم مخمر فوری ۸ گرم نمک ۱۰ گرم آب ۱۸۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۲۰ گرم تنگ ژنگ ۱۰۰ گرم مواد لازم برای تنگ ژنگ ارد ۲۰ گرم آب ۱۰۰ گرم طرز تهیه ی تنگ ژنگ اب و آرد رو با هم مخلوط میکنیم بعد میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه مثل فرنی و بزارین خنک بشه بعد استفاده کنید طرز تهیه ی خمیر مواد خشک رو باهم مخلوط رو با هم مخلوط میکنیم تنگ ژنگ و تخم مرغ و اب رو اضافه کنید روغن رو هم تو همین مرحله اضافه کنید همه ی مواد با هم مخلوط کنید و بعد شروع کنید به ورز دادن تا یک خمیر نرم و منسجم به دست بیاد بعد از ورز دهی خمیر رو استراحت بدین تا حجمش دوبرابر بشه و بعد پف خمیر بگیرین به تکه های ۸۰ گرمی تقسیم کنید و مثل فیلم چونه کنید مجدد بهش استراحت بدین تا حجم بگیر و بعد رومال تخم مرغ بزنید بزارید داخل فر تا پخته بشه دما فر ۱۸۰ درجه اگر فر گازی دارین از نیم ساعت قبل روشن کنید تا خوب گرم بشه رومال :یک عدد تخم مرغ کامل با یک ق غ خ شی