چلو دیزی یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که با ترکیب برنج خوش‌پخت و گوشت لطیف تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با عطر چاشنی‌های مخصوص و سبزیجات تازه آماده می‌شود که هر لقمه‌اش شما را به دنیای عطرها و طعم‌های دلپذیر می‌برد. مواد لازم: گوشت ترجیحا سردست گوسفندی ۵۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان پیاز بزرگ ۱ عدد روغن محلی یا کره ۵۰ گرم زعفران دم کرده نمک،زردچوبه ،فلفل سیاه ،ادویه کاری ،چوب دارچین زمانبندی ویدیو: مقدمه - ۰:۰۰ نحوه پخت گوشت - ۰:۱۷ پخت لوبیا چشم بلبلی - ۱:۱۲ اضافه کردن لوبیا به گوشت - ۱:۴۰ آماده کردن برنج چلو دیزی کاشان - ۱:۴۶ اضافه کردن مواد گوشت و لوبیا به برنج و دم گذاشتن - ۲:۰۱ غذای-سنتی چلو-دیزی آموزش-آشپزی آشپزی-آسان غذای-مجلسی چلو دیزی کاشان,چلو دیزی کاشانی,چلو دیزی کاشان,طرز تهیه چلو دیزی کاشان,چلو دیزی,آموزش چلو دیزی کاشان,آموزش چلو دیزی,کاشان,غذای ایرانی چلو دیزی,چلو دیزی کاشان مهردادپز,غذای محلی کاشان چلو دیزی,آموزش چلو دیزی کاشانی,غذای سنتی چلو دیزی,چلو دیزی کاشونی,غذای سنتی کاشانی چلو دیزی,غذای سنتی مجلسی چلو دیزی,طرز تهیه چلو دیزی کاشون,غذا