نان بخارپز با خمیر لوبیا/نان بخارپز کره ای خمیر لوبیا یک فنجان لوبیا قرمز یک فنجان شکر 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری آب خمیر نان 85 گرم آب یا شیر نصف قاشق چایخوری مخمر یک قاشق غذاخوری شکر 150 گرم آرد یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده سلام امروز میخوایم نان بخارپز خمیر لوبیا درست کنیم. شاید این نان بخارپز را در انیمه «شهر ارواح» یا سریال «پیشنهاد تجاری» یا دیگر درام های تلویزیونی دیده باشید. این نان در شرق آسیا بسیار محبوب است. در کره ای به آن جین پانگ می گویند و بسیار آسان است. ابتدا خمیر لوبیا را آماده می کنیم. خمیر لوبیا را می توان به دو صورت تهیه کرد اما من در این دستور طرز تهیه بهتر آن را به شما می گویم. برای این کار، یک فنجان لوبیا قرمز را برای چند ساعت یا یک شب خیس کنید. سپس در قابلمه را گذاشته و دو ساعت بپزید تا کاملا نرم شوند. سپس لوبیاها را در ظرفی بریزید و له کنید. سپس آنها را از صافی رد می کنیم تا پوست حبوبات جدا شده و خمیری کاملا نرم به دست آید. رب را داخل تابه بریزید و یک فنجان شکر به آن اضافه کنید. در این مرحله می توانید عسل را نیز به خمیر لوبیا اضافه کنید