مواد اولیه: فیله گوساله : 300 گرم قارچ : 12 عدد متوسط شیر : 2/1 لیوان آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری پنیر گودا ورقه ای : 4 عدد پیاز : 1 عدد خامه : 3 قاشق غذاخوری نان باگت : به میزان لازم کره : به میزان لازم نمک، فلفل و ادویه کاری : به میزان لازم پودر سیر، جوز هندی و پودر آویشن : به میزان لازم طرز تهیه: گوشت را همراه پیاز و زردچوبه می گذاریم بپزد.(اگر از فیله گوساله استفاده میکنیم پخت گوشت احتیاج نیست.بعد ار پخت پیاز را سرخ گوشت را در آن تفت میدهیم و ادویه ها را اضافه کرده سس قارچ:کره را ریخته و قارچ را تفت میدهیم و آرد را ریخته و خامه و شیرو ادویه را اضافه کرده همراه ادویه ها و جوز هندی در نان باگت رست بیف ها را اضافه کرده سس قارچ میریزیم و سپس روی آن پنیر گودا میریزیم.

123پز دایره المعارف آشپزی آشپزی

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:39