طرز تهیه مارسیپان/ آشپزی آسان خمیر بادام یا مارزیپان و مارسیپان، نوعی ماده غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام با شکر یا عسل درست می‌شود. این ماده نیمه‌جامد و قابل شکل‌گیری است. لازم به ذکر است که تهیه خمیر مارسیپان خانگی کمی گران تمام می‌شود و به همین دلیل شما میتوانید از بازار ،لوازم قنادی خریداری کنید. خمیر مارسیپان را قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.  شیرینی-با-خمیر-مارسیپان شیرینی-بادامی-با-خمیر-مارسبان طرز-تهیه-مارزیپن-یا-مارسیپان-خانگی شیرینی-با-خمیر-آماده شیرینی-با-خمیر-آماده-بادام شیرینی با خمیر بادام آماده شیرینی با خمیر قرابیه آماده شیرینی با خمیر قرابیه شیرینی بادامی خانگی شیرینی ایرانی شیرینی بادامی شیرینی های خانگی آشپزی ایرانی آسان شیرینی قرابیه بادامی شیرینی شیرینی بادامی با پودر بادام طرز تهیه شیرینی قرابیه بادامی