زیر-برنجی-لری آش-گوشت-لرستان بز-برنج مواد لازم: گوشت گوسفند ۱ کیلو (من ۳ تکه ماهیچه استفاده کردم.فرقی نمیکنه چه قسمتی از گوشت باشه) پیاز ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم چوب دارچین چند تکه آب ۳ لیوان برنج ۲ لیوان زرشک نصف لیوان +شکر ۱ ق غ+کره ۱ ق غ زعفران غلیظ ۴ ق غ طرز تهیه: ماهیچه ها را داخل تابه بچینید.پیاز را خلالی خرد کنید و روش بریزید.فلفل،زردچوبه و چوب دارچین بریزید.سه لیوان آب بریزید. در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۳ ساعت بپزید. این روش سنتیه،احتیاجی به سرخ کردن،رب و زعفران نداره. بعد‌از ۳ ساعت نمک بزنید و درتابه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. آموزش برنج-آبکش را در پست های قبل گذاشتم . گوشت پخته را در دیس سرو بچینید.از برنج پخته روش بریزید.گوشت باید زیر برنج قرار بگیره.زرشک را با کره و شکر تفت بدید. مقداری از برنج سفید را با زرشک سرخ شده و زعفران مخلوط کنید.روی برنج سفید بریزید.از آب گوشت داخل پیاله بریزید و در دیس سرو بزارید. به دلخواه در کنار ترشی،سبزی و لیمو ترش میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس ع

زیر برنجی لری غذا خوردنی آش برنج

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:32