قیمه-بادمجان مواد لازم: گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم لپه نصف لیوان پیاز درشت ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری لیمو عمانی ۴ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،پودر گل محمدی،پودر زنجبیل،پودر هل ،روغن به میزان لازم زعفران ۲ قاشق غذاخوری بادمجان ۲ عدد گوجه ۱ عدد آبجوش ۳ لیوان طرز تهیه: تابه ای را روی حرارت بزارید و روغن بریزید.پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و طلائی بشه.گوشت را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش زردچوبه و فلفل و چوب دارچین اضافه کنید و کمی تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزیدو بهم بزنید تا رنگ باز کنه.لپه را به مدت ۲ ساعت بخیسانید و به مواد اضافه کنید. کمی بهم بزنید.اینکار باعث میشه که لپه داخل خورش له نشه.سه لیوان آبجوش بریزید و در تابه رو بزارید و دو ساعت زمان بدید تا گوشت و لپه بپزه.بعد دو ساعت،لیمو عمانی را از وسط نصف کنید و هسته هاشو بردارید تا خورش رو تلخ نکنه و بعد به خورش اضافه کنید. زعفران،نمک،پودر گل محمدی،پودر زنجبیل و پودر هل را بریزید .نیم ساعت دیگر زمان بدید تا خورش مزه دار بشه. بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. نمک بزنید و نیم ساعت ص