برای درست کردن یه کیک یزدی خوشمزه و خوشعطر نیاز به مواد زیر دارین: آرد 300 گرم شکر 200 گرم تخم مرغ 3 عدد ماست 150 گرم روغن مایع 175 گرم بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری نمک میوه ½ قاشق چایخوری هل 1 قاشق چایخوری زعفران به مقدار لازم در صورت تمایل به طلایی شدن کیک یزدی یک قاشق سوپخوری عسل رو بعد از زعفران به مواد اضافه کنین. طرز تهیه: ماست و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنین و بذارین کنار. آرد و نمک میوه رو هم با هم مخلوط کنین. تخم مرغ و شکر رو با همزن بین 3 تا 4 دقیقه هم بزنین تا سبک و روشن بشه، بعد هل و روغن رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین. مخلوط ماست و بیکینگ پودر و زعفران رو به مایهتون اضافه و مخلوط کنین و در آخر آرد رو در چند مرحله اضافه کنین و هم بزنین. مایه کیکیزدی رو در قالب بریزین تا 2/3 قالب رو پر کنه و در فر 200 درجه به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزین. کیک یزدی شما آمادهست نوش جان! جانبو دوست خانواده