این یک غذای ایتالیایی است که خیلی هم طرفدار دارد گوجه گیلاسی ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم پنیر پارمزان ۵۰ گرم پاستا فتوچینی ۲۵۰ گرم روغن زیتون ۲ ق غ اسفناج ۱۰۰ گرم شیر ۱ لیوان نمک ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ جوز هندی ۱/۸ ق چ ۱ شاخه ریحان نمک و فلفل میتواند به میزان دلخواه باشد. گوجه را خرد کرده ، اسفناج را تمیز کرده، پیاز را خرد کرده ، سیر را له یا رنده کرده ، شیر را به دمای محیط برسانید ، پنیر خامه ای را با شیر مخلوط کنید، در یک قابلمه آب را جوش بیاورید در آن نمک بریزید و پاستا را داخل آن بریزید تا بپزد. در تابه روغن زیتون بریزید. پیاز را سرخ کنید و سیر را هم اضافه کنید ،اسفناج را در تابه بریزید تا تفت داده شود ، سپس گوجه ها را اضافه کنید ، ترکیب شیر و پنیر خامه ای را اضافه کنید، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید، حالا نوبت جوز هندی است ،و پس از آن پاستا پخته شده در آب را از آب جدا کرده به تابه اضافه کنید، ۳ تا ۵ دقیقه بگذارید بپزد تا مزه آنها یک دست شود، در ظرف ریخته پنیر پارمزان و ریحان روی آن قرار دهید ، لذت ببرید.